TTT Academy

TTT Labs este o companie dezvoltatoare de aplicații web și mobile, cu capital 100& românesc. Echipa este formată din programatori cu peste 10 ani de experiență, extrem de pasionați de noile tehnologii. Oferim servicii de design și dezvoltare de aplicații, atât pe partea de backend, cât și frontend. Totodată, oferim consultanța în domeniul aplicațiilor web și mobile de care orice client are nevoie pentru a avea succes.

Misiunea noastră este să ajutăm clienții să își poziționeze business-ul mereu cu un pas în fața competiției prin aplicațiile noastre. Serviciile TTT Labs sunt centrate pe nevoile partenerilor și sunt menite să ajute orice afacere să fie mai aproape ca niciodată de clienți și de nevoile lor.

TTT Academy organizează cursuri IT în următoarele domenii: baze de date, dezvoltare web (backend), web design (frontend).

Lectorii TTT Academy au foarte multă experiență practică în susținerea de cursuri IT la nivel de inițiere/ pregătire/ specializare. Dacă ești pasionat de tehnologie, vino să ne cunoaștem! Dacă ești la început de drum și îți dorești să urmezi o carieră în domeniul IT, sau dacă îți dorești o reconversie profesională, putem să te ajutăm. TTT Academy este punctul perfect pentru a începe, cursurile IT de inițiere sunt special gândite pentru tine. Dacă ai deja o carieră în domeniul IT, TTT Academy este locul unde poți să te perfecționezi; aici te vor ajuta cursurile IT de pregătire și specializare. Nu în cele din urmă, ne adresăm firmelor locale care caută să angajeze forță de muncă bine pregătită, entuziastă și orientată către abilități practice, testate de specialiștii noștri.

[*** Pe lânga tehnologie în general și programare în mod particular, noi la TTT Labs suntem foarte pasionați de ciclism. TTT este acronimul de la Team Time Trial și reprezintă o probă din ciclismul de sosea în care o echipă (formată din minimum 5 și maximum 9 ciclisti cu abilități diferite) lucrează împreună pentru a parcurge o anumită distanță în cel mai scurt timp posibil. Pentru a funcționa eficient, fiecare membru al echipei trebuie să treacă în frunte după o anumită durată de timp și să “taie” vantul, în timp ce ceilalți membri se adăpostesc în spatele lui. La final, timpul echipei este considerat timpul celui de-al 5lea membru care trece linia de sosire, iar fiecare echipă este atât de puternică pe cât cea mai slabă verigă. (mai multe detalii, aici).]


TTT Academy

Alexandru Suciu (administratorul TTT Labs) s-a născut pe 27.07.1987 în Călărasi și a absolvit Universitatea „Politehnica” București, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul „Calculatoare și tehnologia informației”, programul de studii/ specializarea „Ingineria informației (în limba Engleză)”.

Lucrarea sa de licență a avut ca temă “Plagiarism detection using a corpus of documents and different web resources”. Alexandru are o experiență de 5 ani în dezvoltare software și management de proiecte IT; el a lucrat ca full-stack web developer pentru mari jucători din piața locală de software.

Alexandru Suciu a realizat un prototip propriu pentru incubatorul de business “Start-up Chile”; „QuickResponsive” este o soluție digitală completă împotriva pirateriei în industria de modă, bazată pe generare și encripție de coduri QR. Alexandru este alumnus al „Business Club” (comunitatea de business a asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte”). El se ocupă nu numai de funcționarea de zi cu zi a companiei, cât și de dezvoltare de software și management de proiect.

yada yada yada yada. yada yada yada yada. yada yada yada yada. yada yada yada yada. yada yada yada yada. yada yada yada yada. yada yada yada yada.