TTT Labs este o companie dezvoltatoare de aplicații web și mobile. Echipa este formată din oameni cu experiență de peste 5 ani în domeniu și cu o pasiune pentru tot ce ține de noile tehnologii. Oferim servicii de design și dezvoltare de aplicații, atât pe partea de backend, cât și frontend.

Cel mai important, însă, este că oferim consultanța în domeniul aplicațiilor web și mobile de care orice client are nevoie pentru a avea succes.

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să își poziționeze business-ul mereu cu un pas în fața competiției prin intermediul aplicațiilor noastre.Serviciile TTT Labs sunt centrate pe nevoile partenerilor și sunt menite să ajute orice afacere să fie mai aproape ca niciodată de clienți și de nevoile lor.

[*** Pe lânga tehnologie în general și programare în mod particular, noi la TTT Labs suntem foarte pasionați de ciclism. TTT este acronimul de la Team Time Trial și reprezintă o probă din ciclismul de sosea în care o echipă (formată din minimum 5 și maximum 9 ciclisti cu abilități diferite) lucrează împreună pentru a parcurge o anumită distanță în cel mai scurt timp posibil. Pentru a funcționa eficient, fiecare membru al echipei trebuie să treacă în frunte după o anumită durată de timp și să “taie” vantul, în timp ce ceilalți membri se adăpostesc în spatele lui. La final, timpul echipei este considerat timpul celui de-al 5lea membru care trece linia de sosire, iar fiecare echipă este atât de puternică pe cât cea mai slabă verigă. (mai multe detalii, aici).]


Alexandru Suciu

Alexandru Suciu (administratorul TTT Labs) s-a născut pe 27.07.1987 în Călărasi și a absolvit Universitatea „Politehnica” București, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul „Calculatoare și tehnologia informației”, programul de studii/ specializarea „Ingineria informației (în limba Engleză)”.

Lucrarea sa de licență a avut ca temă “Plagiarism detection using a corpus of documents and different web resources”. Alexandru are o experiență de 5 ani în dezvoltare software și management de proiecte IT; el a lucrat ca full-stack web developer pentru mari jucători din piața locală de software (Bitdefender, Softvision, Cegeka, Pentalog), atât pe partea de server (servicii web, aplicații web, folosind tehnologii precum Python 3.3, Django 1.10, PostgreSQL, Git etc), cât și pe partea de client (web design, folosind tehnologii precum HTML5, CSS3, Twitter Bootstrap, Less, jQuery etc).

Alexandru Suciu are și experiență de antreprenoriat în realizarea unui prototip propriu pentru incubatorul de business “Start-up Chile”, numit „QuickResponsive”, o soluție digitală completă împotriva pirateriei în industria de modă, bazată pe generare și encripție de coduri QR. Alumnus-voluntar al „Business Club” (o comunitate ce reunește tineri care împărtășesc pasiunea pentru antreprenoriat), din cadrul asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte”, el se ocupă nu numai de funcționarea de zi cu zi a companiei, cât și de dezvoltare de software și management de proiect.